SanderLos.com

Uw belasting en financieel-administratieve zaken, gewoon goed geregeld!

Terug naar blog-overzicht

Altijd maar terugbetalen

Je opent de brievenbus en ja, alweer een brief van de Belastingdienst met een verzoek om terug te betalen. "Waarom gebeurt mij dit altijd?" denk je. Als je de brief leest om erachter te komen waarom je nu weer terug moet betalen, wordt je er geen wijs uit. Er lijkt soms maar geen einde aan te komen.

Is de bovenstaande situatie herkenbaar? Dan heb je vast geen positief beeld van de Belastingdienst. Want ja, zij betalen altijd uit en vragen het daarna pas terug. Ze weten toch alles al van mij?

De gedachten die ik hierboven benoem zijn uitspraken die ik vaak tegengekomen ben tijdens mijn werkzaamheden bij de Belastingdienst. Vaak ligt het aan het feit dat voorschotten op oude gegevens gebaseerd zijn of dat er een verhuizing heeft plaatsgevonden.

Wilt u ook voorkomen dat u altijd maar terug moet betalen? Ik neem graag met u uw situatie door om te kijken wat de mogelijkheden zijn zodat u er het maximale waar u recht op heeft uit kan halen. Voor vragen of direct een afspraak kunt u mij bellen op 06-50238970. Mailen kan natuurlijk ook via contact@sanderlos.com

telefoon:
06 - 50 23 89 70

email:
contact@sanderlos.com