SanderLos.com

Uw belasting en financieel-administratieve zaken, gewoon goed geregeld!

Diensten en tarieven - ondernemer


Als ondernemer wilt u niet een drempel voelen om uw boekhouder te bellen met de 'angst' dat de klok gaat lopen en elk gesprek u direct een hoop geld gaat kosten. Daarom heb ik ervoor gekozen om voor ondernemers een all-in serviceprijs in te voeren. Onder deze service kunnen de volgende diesnten vallen:
  • Jaarrekening:
Met de jaarrekening krijgt u inzicht in de financiŽle resultaten over het boekjaar. Deze cijfers worden onder andere gebruikt voor het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting.

  • Belastingaangiftes:
Van de periodieke aangiftes omzetbelasting tot en met de aangifte inkomstenbelasting. Hier heeft u geen omkijken meer naar.

  • Bedrijfsbezoeken:
Om inzicht te krijgen en feeling te houden met de zakelijke activiteiten breng ik met enige regelmaat een bezoek aan uw bedrijf. Face to face afspreken zorgt voor meer directe en duidelijke communicatie.

  • Kleine vragen:
Als ondernemer komt het voor dat er af en toe vragen opkomen die a graag snel beantwoordt wil hebben. Vaak is het antwoord op deze vragen snel te achterhalen en heeft u direct/snel uw antwoord. Om een drempel te voorkomen om dit soort vragen te stellen zit dit standaard bij de service prijs in. Mocht de vraag lastiger zijn en uitzoekwerk kosten, zal dit apart in rekening gebracht worden. Indien dit het geval is, zal ik eerst met u overleg plegen.

  • Tussentijdse rapportages:
Zoals eerder aangegeven geeft een jaarrekening een overzicht van de financi√ęle resultaten van uw onderneming. Maar u heeft deze informatie eigenlijk niet maar 1 keer paar jaar nodig. Daarom stel ik minimaal 1 keer per kwartaal een tussentijdse rapportage op zodat u inzichtelijk krijgt of u nog op doel ligt met uw doelen.

  • Uw administratie altijd voor u en mij inzichtelijk:
Ik maak gebruik van het online boekhoudsysteem e-boekhouden. Met dit systeem kunt u zelf uw facturen inboeken terwijl ik met u mee kan kijken en eventuele aanpassingen te maken.

  • Wat kost dat?:
U wilt natuurlijk weten wat deze all-in service gaat kosten. Helaas is het niet mogelijk om hier van tevoren een indicatie van te geven aangezien dit afhankelijk is van de hoeveelheid werk die ik voor u uitvoer. Graag maak ik met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden door te nemen.

  • Geen gebruik maken van de all-in service?:
Het is natuurlijk ook mogelijk om van mijn diensten gebruik te maken zonder de all-in service te gebruiken. De kosten hiervoor zijn Ä 50,- exclusief btw. Daarnaast wordt per opdracht Ä 12,50 administratiekosten gerekend (inclusief btw).

telefoon:
06 - 50 23 89 70

email:
contact@sanderlos.com